Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Houten bakjes

Disposables > Houten bakjes

Houten bakjes / Houten disposables
De houten bakjes en schaaltjes vallen onder de categorie houten disposables en zijn verkijgbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Houten bootjes, houten puntzakjes, ronde houten bakjes, gekartelde bakjes en serveerplateau's behoren tot het assortiment.

Houten bootjes / houten schuitjes
Houten bootjes, houten schuitjes is een ideale houten disposable voor het serveren van kouden en warme gerechten. Het houten bootje kan na gebruik worden weggegooid. Voor meer produkt informatie over de houten schuitjes klik op onderstaande foto.

Houten puntszakjes
Houten puntzakjes worden veel gebruikt in de dag horeca en bij het uitserveren van diverse etenswaren in restaurants. De houten puntzak kan worden uitgeserveerd in een serveerplateau. De houten puntzakjes zijn leverbaar in een aantal formaten. Klik op de foto puntzakjes voor extra informatie en maten.

Houten bakjes / Ronde houten bakjes
Houten bakjes en ronde houten bakjes worden steeds meer gebruikt voor het uitserveren van fingerfood, voorafjes en bijlages. De houten bakjes kunnen worden geleverd in ronde houten bakjes, gekartelde houten bakjes etc. Voor meer informatie klik op de foto met de titel houten bakjes rond.

De houten schaaltjes, houten bakjes zijn leverbaar uit voorraad, voor grotere afnames geldt een levertijd van 4 dagen. Het gebruikte hout is FSC.