Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

LDPE Hemddraagtassen

Verpakkingen > Draagtassen > LDPE Hemddraagtassen

Ldpe zakken zijn Low-density polyethylene zakken en zijn te verkrijgen met- of zonder zijvouwen of inslagen. Een Ldpe zak is uitermate geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld voedingsmiddelen en brood. Een Ldpe zak is in alle denkbare uitvoeringen verkrijgbaar van anti-statische zakken tot sterke industriële plastic zakken. via aanmaak is het mogelijk vrijwel ieder gewenst formaat , dikte of kleur plastic zakken te leveren, zowel bedrukt als onbedrukt.
L.D.P.E. = Low Density Poly Ethyleen.

Lage Dichtheid polyetheen (LDPE) is een thermoplast gemaakt van olie.
Het was de eerste soort polyetheen, geproduceerd in 1933 door Imperial Chemical Industries (ICI) gebruik makend van een hoge druk proces via vrije radicaal polymerisatie
(samenvoegen van kleine koolwaterstoffen tot een lange keten). Deze producent gebruikt deze methode vandaag de dag nog steeds. LDPE is vrij zacht en taai. Het is waterafstotend, een goede isolator (warmte, elektriciteit) en heeft een goede slagvastheid. LDPE reageert niet bij kamertemperatuur, behalve met sterk oxiderende stoffen. Het is goed bestand tegen zuren. Sommige oplosmiddelen laten LDPE opzwellen. Het kan constante temperaturen tot 80°C verdragen en temperaturen tot 95 °C gedurende korte tijd. LDPE is meer vertakt dan HDPE. Door de hoge vertakkingsgraad is LDPE minder kristallijn waardoor de dichtheid lager is.

Polyetheen bevat het alleen koolstof en waterstofatomen. Bij volledige
verbranding in een afvalverbrandingsinstallatie ontstaan daaruit alleen de niet-giftige stoffen koolstofdioxide en water. Het verbranden van polyetheen levert dan ook geen direct gevaar op voor mens en milieu.

Let op dat de aantallen gelden per verpakking! Voer eerst de aantallen in en druk vervolgens op Toevoegen aan winkelwagen
Artikelcode Aantal Binnenformaat
(l x b x h) mm
Verkoop
eenheid