Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Folie

Verpakkingen > Folie

Folie een verzamelnaam voor een kunststof film. Folie kan gebruikt worden voor het krimpen van producten, het wikkelen van producten, het afdekken van producten.

Volgende folie soorten zijn leverbaar:
-rekwikkelfolie / wikkelfolie
-krimpfolie
-afdekfolie

Rekfolie / rekwikkelfolie / wikkelfolie
Goedkope rekfolie, goedkope wikkelfolie zijn leverbaar in verschillende diktes. De dikte die u nodig bent voor de wikkelfolie is afhankelijk van de pallet / pakket. Veel gebruikte rekwikkelfolie voor handwikkelen is de 17my en 20 my.

De machine wikkelfolie heeft vaak een dikte van 20 en 23 my. Tevens zijn dikkere kwaliteiten verkrijgbaar voor moeilijk te wikkelen pallets. De Machine folie heeft een voorrek waardoor u minder rekwikkelfolie gebruikt.

Krimpfolie
Krimpfolie wordt gebruikt voor het krimpen van producten. De krimpfolie die verkrijgbaar is erg divers. Stroeve en gladde krimpfolie, geperforeerde en ongeperforeerde krimpfolie zijn leverbaar. Goedkope krimpfolie leveren wij op aanmaak.


Afdekfolie, topfolie, topvellen worden gebruikt voor het afdekken van de pallet. De afdekfolie is de beschermer tegen stof en vocht. De afdekfolie is leverbaar op rol. De rollen afdekfolie zijn leverbaar in diverse diktes.