Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Papieren draagtassen

Verpakkingen > Draagtassen > Papieren draagtassen

Papieren draagtassen het alternatief voor plastic draagtassen. Draagtassen van papier zijn goed voor het milieu en recyclebaar. Na gebruik kunnen de tassen bij het oudpapier. Goedkopeverpakkingen.nl levert diverse uitvoeringen en formaten papieren draagtassen.

Papierendraagtas met plathandvat

De papieren draagtassen met plathandvat zijn voordelige draagtassen in verschillende formaten. De goedkope papieren draagtassen zijn in een witte kraftpapier uitvoering en een bruine kraftpapier uitvoering te leveren. Wij hebben een groot aantal formaten die uit voorraad leverbaar zijn. De Snacktassen van papier zijn ideaal voor het meegeven van maaltijden en etenswaren. Papieren Snacktassen zijn verkrijgbaar in de bekende maten

Papierendraagtas met gedraaid handvat - Koorddraagtassen

De papieren draagtassen met gedraaid handvat zijn leverbaar in een wit kraftpapier en een bruin kraftpapier. De koorddraagtassen worden veel gebruikt in het verpakken van kleding en luxere artikelen. De grote range aan formaten in ons assortiment biedt voor iedere branche een passend formaat.

Gekleurde papieren draagtassen

De papieren draagtassen met gedraaid handvat zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De gekleurde tassen van papier worden veel gebruikt voor luxere artikelen en cadeaus. De gekleurde tassen hebben een luxe uitstraling en zijn uitermate geschikt voor veel artikelen. Kadotasjes kunt u al per 50 stuks bestellen.